Στον Πειραιά, βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης το μεγαλύτερο και πιο δημοφιλές Club ιδιοκτητών αυτοκινήτων Ferrari της Ιταλίας, «PASSIONE ROSSA». 

α πολυτελή οχήματα της διάσημης ιταλικής φίρμας βρίσκονται στο μεγάλο λιμάνι για το “Ferrari Road Show – Πειραιάς 2021”, το οποίο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της γιορτής θεσμού για την πόλη, τις «Ημέρες Θάλασσας». 

Οι 30 ξεχωριστές Ferrari – μεταξύ των οποίων τα μοναδικά μοντέλα, Enzo, Portofino, 360 Modena, California T, 458 Speciale, Mondial, 355 F1 – θα βρίσκονται από την Παρασκευή 17 έως και την Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου στο μεγάλο λιμάνι.

Οι ιταλίδες «καλλονές» θα φωτογραφηθούν και θα κινηματογραφηθούν σε ένα εντυπωσιακό Road Show στο παραλιακό μέτωπο και τα αξιοθέατα της πόλης μας, αναδεικνύοντας και προβάλλοντας τις ομορφιές και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Πειραιά.
Παράλληλα, τα 30 αυτοκίνητα θα σταθμεύσουν στο Πασαλιμάνι, όπου ο κόσμος θα έχει την ευκαιρία να τα θαυμάσει από κοντά και να βγάλει φωτογραφίες, ενώ 30 υπερτυχεροί θα ζήσουν μια ονειρική εμπειρία καθώς θα έχουν τη δυνατότητα να συνοδηγήσουν ένα από τα πολυτελή Ιταλικά αυτοκίνητα.

Το πρόγραμμα του “Ferrari Road Show – Πειραιάς 2021”

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου:

12:00 Έκθεση Ferrari στο Πασαλιμάνι – Παραλιακή βόλτα αυτοκινήτων από την Πειραϊκή στο Μικρολίμανο.

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου:

12:00 Κινηματογράφηση – Φωτογράφιση οχημάτων Ferrari στο λιμάνι του Πειραιά και σε αξιοθέατα της πόλης.

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου:

11:00 Έκθεση Αυτοκινήτων – Συνοδηγήσεις με Ferrari, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης»

18:30 Επίσημη Παρουσίαση του Ferrari Club Passione Rossa, πάρκινγκ Γηπέδου «Γεώργιος Καραϊσκάκης» . Παρουσιάζουν: Σάσα Σταμάτη, Βαγγέλης Κιούσης

Τη δράση διοργανώνουν ο Δήμος Πειραιά και η Περιφέρεια Αττικής, με τη συνδρομή της Media World Advertising και της Active Media, ενώ την υποστήριξη τους παρέχουν η ΠΑΕ Ολυμπιακός, το Λιμεναρχείο Πειραιά, η Ελληνική Αστυνομία και ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς. Tο ταξίδι από και προς την Ιταλία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της Superfast Ferries – Anek Lines.

Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού.

5376822

5376855