Νέος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, είναι από τη Δευτέρα ο Γιώργος Βρεττάκος.

 

Ο νέος επικεφαλής του ΕΟΑΝ, παρά το νεαρό της ηλικίας του (μόλις 34 ετών), κρίθηκε κατάλληλος να αναλάβει την εν λόγω θέση, με τον ίδιο να αποδίδει ευχαριστίες τόσο στον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη όσο και στον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστα Σκρέκα για την εμπιστοσύνη που επέδειξαν προς το πρόσωπό του, ενώ αναμένεται να αναλάβει άμεσα τα νέα του καθήκοντα, μην αφήνοντας ημέρα να πάει χαμένη.

Ποιος είναι ο Γιώργος Βρεττάκος 

Ο Γιώργος Βρεττάκος γεννήθηκε το 1987. Η Καταγωγή του είναι από τη Μάνη και τη Μικρά Ασία. Μεγάλωσε στη Νίκαια, στην οποία και ζει μέχρι σήμερα. Είναι γιός του Πολιτευτή της ΝΔ, τ. αν. Νομάρχη Πειραιά και υποψηφίου Δημάρχου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Κούλη Βρεττάκου και της Μαρίνας Κοντού και έχει έναν μεγαλύτερο αδελφό, τον Κώστα που ζει στο εξωτερικό.

Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στην Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές σε θέματα Διαχείρισης Ενέργειας και Περιβάλλοντος στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς.

Παράλληλα με τις σπουδές του εργάστηκε σε διάφορες θέσεις στον ιδιωτικό τομέα. Όταν πήρε το πτυχίο του ξεκίνησε να ασχολείται με το επάγγελμα ως Μηχανικός σε Τεχνική Εταιρεία ενώ παράλληλα εργάστηκε και ως ωρομίσθιος εκπαιδευτικός σε Τεχνικά Λύκεια. Από το 2013 λειτουργεί το δικό μου Τεχνικό Γραφείο στη Νίκαια.

Δραστηριοποιήθηκε στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ σε πολλές θέσεις ευθύνης. Από το 2010 έχει εκλεγεί σε 3 διαδοχικά συνέδρια μέλος στην κεντρική επιτροπή της ΟΝΝΕΔ. Το 2018 ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ του ανέθεσε την ευθύνη του τομέα Απασχόλησης & Καταπολέμησης της Ανεργίας των Νέων.

.