Ο Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων κ. Γιάννης Μελάς έχει αναλάβει σειρά πρωτοβουλιών σχετικά με τα ζητήματα που έχουν προκύψει με την ανάρτηση των δασικών χαρτών. Την προηγούμενη εβδομάδα συναντήθηκε με τον αρμόδιο Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργο Αμυρά. Σε συνέχεια αυτής της συνάντησης πραγματοποιήθηκε χθες τηλεδιάσκεψη με τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας και τον Πρόεδρο της Ένωσης Απανταχού Μανιατών κ. Σταύρο Βοϊδονικόλα.

Ο Πρόεδρος της Ένωσης των Απανταχού Μανιατών είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας τα προβλήματα που έχουν ανακύψει στην Μάνη από την ανάρτηση των δασικών χαρτών.

Από την πλευρά του ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Γιώργος Αμυράς, σημείωσε πως η κυβέρνηση θα προχωρήσει στις αναγκαίες νομοθετικές ρυθμίσεις για την επίλυση των προβλημάτων.

Ο Βουλευτής Βουλευτής Α’ Πειραιώς & Νήσων κ. Γιάννης Μελάς βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους αρμόδιους φορείς για την προώθηση και αναζήτηση δίκαιων λύσεων αναφορικά με τους δασικούς χάρτες, ώστε να μην υπάρξει περαιτέρω οικονομική επιβάρυνση και ταλαιπωρία για τους πολίτες.