Κάλεσμα για την εγγραφή νέων μελών στη ΝΟΔΕ Α Πειραιά και Νήσων απηύθυνε ο πρόεδρος της οργάνωσης Γιάννης Βοϊδονικόλας. «Απευθύνω κάλεσμα σε όλους τους Νεοδημοκράτες του Πειραιά να αγκαλιάσουν τη ΝΟΔΕ και όσοι δεν έχουν γραφτεί μέλη, να το πράξουν, ενισχύοντας το έργο μας το οποίο έχει ήδη αρχίσει να αποδίδει καρπούς» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Βοϊδονικόλας απαντώντας σε ερώτηση του piraeuspress.gr.

Κάνοντας μία αναδρομή στους στόχους που είχαν τεθεί από την πρώτη στιγμή ανάληψης των καθηκόντων του, σημείωσε με νόημα: «Από την πρώτη μέρα που αναλάβαμε την οργάνωση της ΝΔ του Πειραιά δώσαμε μια υπόσχεση στο εαυτό μας. Να την κάνουμε αυτόνομη, αυτάρκη και μεγάλη ξανά. Θέλαμε να ζήσουμε στον Πειραιά και πάλι τις μεγάλες στιγμές του παρελθόντος».

 

Αναφερόμενος στο σήμερα και παρά τις ειδικές συνθήκες που επικρατούν λόγω της πανδημίας επισήμανε: «Το σχέδιο που καταστρώσαμε με τους συνεργάτες μου αφορούσα στο κομμάτι της οργάνωσης και της οικονομικής αυτοτέλειας της ΝΟΔΕ Α Πειραιά και Νήσων – που στηρίζεται στην εγγραφή νέων μελών και στη χρηστή διαχείριση των οικονομικών – και το χρονοδιάγραμμα ήταν ανεξάρτητο των οποιωνδήποτε εκλογών».