Oι REC σε μία μοναδική unplugged online συναυλία λίγο πριν αποχαιρετήσουμε την πιο απαιτητική χρονιά που ζήσαμε ποτέ!

Ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Πειραιά και οι REC ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν ένα Online Stream Unplugged Concert, σήμερα,  Τρίτη 29 Δεκεμβρίου, στις 21:00.

Γυρισμένο στον εμβληματικό χώρο του φουαγιέ στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά, το #1 Urban Pop συγκρότημα θυμάται όλες τις μεγάλες του επιτυχίες και τις παρουσιάζει... αλλιώς. Ο Άρης, η Xenia και ο Mike ενώνουν τις φωνές τους σε μοναδικές διασκευές που θα λατρέψουν οι φανατικοί θαυμαστές τους, ενώ μοιράζονται τα μικρόφωνα με αγαπημένους φίλους που έρχονται και ερμηνεύουν αγαπημένες μελωδίες μόνο για τους REC και τους διαδικτυακούς τους φίλους, χωρίς εισιτήρια και online δεσμεύσεις. 

Λίγο πριν καλωσορίσουμε το 2021, τη χρονιά που σχεδόν όλος ο πλανήτης περιμένει με περισσότερη ανυπομονησία παρά ποτέ, οι REC κάνουν ένα μουσικό δώρο στους θαυμαστές τους και παίρνουν θέση κάνοντας αυτό που ξέρουν καλύτερα από κάθε άλλο! Μία ολόκληρη ώρα γεμάτη αγαπημένες μελωδίες, αλλά και χριστουγεννιάτικα τραγούδια με τη μουσική υπογραφή των REC. Για να θυμηθούμε μαζί όσα μας στέρησε το 2020, μα πάνω από όλα την επικοινωνία με το κοινό.

To μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συντονιστείς το βράδυ της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου, στις 21:00,  στην επίσημη σελίδα του Ο.Π.Α.Ν. στο Facebook για μια αξέχαστη μουσική εμπειρία με Χριστουγεννιάτικη γεύση και hits που κρατούν πάντα το καλοκαίρι ζωντανό, ακόμα και τον πιο κρύο μήνα του χρόνου.