Οι Ολυμπιακοί Αγώνες του ερχόμενου καλοκαιριού ολοένα και πλησιάζουν και οι Έλληνες κολυμβητές του ΟPEN Water, Kέλλυ Αραούζου και Σπύρος Γιαννιώτης συνεχίζουν πυρετωδώς την προετοιμασία τους για το κορυφαίο αθλητικό γεγονός.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Νίκος Γέμελος, σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην κατάσταση και την προετοιμασία των Πρωταθλητών μας για τους Αγώνες και εμφανίστηκε αισιόδοξος πως η ελληνική αποστολή μπορεί να διαπρέψει ακόμη μια φορά.

ΝΙΚΟΣ ΓΕΜΕΛΟΣ (Ομοσπονδιακός προπονητής κολύμβησης, αντιπρόεδρος Ο.Π.Α.Ν. Πειραιά):

"Η προετοιμασία των αθλητών μας μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά. Το Πάσχα θα κάνουμε ένα καμπ προετοιμασίας στην Καβάλα και θα δούμε τι εντυπώσεις θα αποκομίσουμε από εκεί. Όλοι οι κολυμβητές μας είναι σε εξαιρετική κατάσταση και κοιτάζουν μόνο το Ρίο. Λίγο πριν από αυτό, έχουμε τους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες στην Ολλανδία, στα μέσα Ιουλίου, που και εκεί θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό. Δόξα τω Θεώ, όλοι οι κολυμβητές μας είναι καλά στην υγεία τους και δεν αντιμετωπίζουμε κανένα πρόβλημα τραυματισμού".

Αναφορικά με την παρουσία των κολυμβητών του OPEN Water στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις προσδοκίες του, ο κ. Γέμελος σημείωσε:

"Πάντα ήταν, είναι και θα είναι επιτυχημένη η εμφάνιση των αθλητών μας στο OPEN στην Ολυμπιάδα. Θα δώσουμε όλοι μας τον καλύτερό μας εαυτό, θα καταβάλλουμε το 100% των δυνατοτήτων μας και ελπίζουμε πως όλα θα πάνε εξαιρετικά".