Ενώ διανύουμε ήδη τον πρώτο μήνα αυτού του ιδιαίτερου καλοκαιριού λόγω της πανδημίας του COVID-19 και οι θαλάσσιες δραστηριότητες επανέρχονται σταδιακά, η Ελληνική Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος - HELMEPA μας προσκαλεί να παρακολουθήσουμε σε ζωντανή διαδικτυακή μετάδοση (live streaming μέσω της πλατφόρμας Zoom) το επίκαιρο Workshop με θέμα «Ασφάλεια στη Θάλασσα» την Πέμπτη 2 Ιουλίου και ώρες 09.30 - 14.00.

Το Workshop εντάσσεται στο τριετές (2019-2022) πρόγραμμα "Ενισχύοντας το Πνεύμα Ναυτικής Ασφάλειας στην Ανατολική Μεσόγειο" που υλοποιεί η HELMEPA σε συνεργασία με τα Εταιρικά Μέλη Hellenic Lloyd's και DYNAMARINe στην Ελλάδα καθώς και την αδελφή Ένωση CYMEPA στην Κύπρο, με την ευγενική υποστήριξη του Βρετανικού κοινωφελούς οργανισμού Lloyd's Register Foundation (LRF). To Workshop μπορούν να παρακολουθήσουν δωρεάν επαγγελματίες αλιευτικών, τουριστικών, μηχανοκίνητων και ιστιοπλοϊκών σκαφών αναψυχής αλλά και ερασιτέχνες στην Ελλάδα και την Κύπρο. Οι παρουσιάσεις θα πραγματοποιηθούν στα Ελληνικά και οι συμμετέχοντες θα λάβουν ηλεκτρονικά Πιστοποιητικό Παρακολούθησης.

Δηλώσεις συμμετοχής με μήνυμα στο [email protected] το ονοματεπώνυμο και την ιδιότητά σας, καθώς και ένα προσωπικό e-mail επικοινωνίας στο οποίο θα γίνει η αποστολή του link και των οδηγιών για την εγγραφή (registration) και τη livestream παρακολούθηση του Workshop.