Ορίστηκε η ημερομηνία για τη συνάντηση της ελληνικής κυβέρνησης με τις FIFA και UEFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις υπογραφές του Μνημονίου. Η μέρα λοιπόν που αναμένεται στην Αθήνα ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν και ο αντιπρόεδρος της FIFA, Γκρεγκ Κλαρκ είναι η 25η Φεβρουαρίου, όπου και θα δρομολογηθούν οι εξελίξεις για το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως γνωστοποίησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών, η συνάντηση των δύο πλευρών θα πραγματοποιηθεί στις 25 Φλεβάρη.

Η ευρωπαϊκή ομοσπονδία είχε αποδεχτεί την πρόσκληση και ο πρόεδρός της, Αλεξάντερ Τσέφεριν, θα δώσει ο ίδιος το παρών, ενώ στην πρωτεύουσα θα βρεθεί και ο αντιπρόεδρος της παγκόσμιας ομοσπονδίας, όπως αποφασίστηκε μετά τις συναντήσεις μαζί τους του υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη, στην Ελβετία.

Η FIFA και η UEFA θα δώσουν τεχνική βοήθεια στη χώρα μας για κρίσιμα ζητήματα και το πλάνο είναι να υπάρξει και μια νέα διοίκηση στην ΕΠΟ μετά το καλοκαίρι, η οποία θα είναι κοινής αποδοχής, ώστε να γίνει ένα βήμα προς τα εμπρός.

Η ελληνική πλευρά ακόμη δεσμεύτηκε γι’ αυτό και έχει προειδοποιήσει ότι θα υπάρξει αποβολή των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη σε περίπτωση που δεν τηρηθούν όσα υπογραφούν στο ποδοσφαιρικό Μνημόνιο.