Η Μαρινέλλα παρουσίασε με τεράστια επιτυχία μία ιδιαίτερη παράσταση τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, όπου γνώρισε την αποθέωση!

 

Η Μεγάλη Κυρία της μουσικής παρουσίασε ένα μοναδικό μουσικό ταξίδι με διαχρονικές επιτυχίες, με συγκλονιστικές εκτελέσεις κι ερμηνείες, σε σκηνοθεσία του Γιώργου Νανούρη και με τον Αλέξιο Πρίφτη να διευθύνει το Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών. Ο θρίαμβος επισφραγίστηκε από το κοινό που στο τέλος της παράστασης χειροκροτούσε όρθιο με ενθουσιασμό!

Η μεγάλη προσμονή του κοινού για να απολαύσει επί σκηνής τη σπουδαία καλλιτέχνιδα,  αποτυπώθηκε από το sold out που σημειώθηκε από τις πρώτες μέρες ανακοίνωσής της!

Μετά τον θρίαμβο της πρώτης παράστασης ανακοινώθηκε και νέα ημερομηνία τη Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος!

Μέρος των εσόδων των παραστάσεων θα διατεθούν για τους σκοπούς του Σωματείου «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», που γιορτάζει φέτος 30 χρόνια προσφοράς στα παιδιά και σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

Με την παρουσία της τίμησε την εκδήλωση η Πρόεδρος του Σωματείου  «ΕΛΠΙΔΑ - Σύλλογος Φίλων Παιδιών με καρκίνο», κυρία Μαριάννα B. Βαρδινογιάννη.

Όσοι, λοιπόν, δεν μπόρεσαν να απολαύσουν την Μαρινέλλα στην μεγαλειώδη αυτή μουσική παράσταση μπορούν να εξασφαλίσουν τα εισιτήρια τους για τη νέα παράσταση, Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου.

Διεύθυνση Ορχήστρας : Αλέξιος Πρίφτης
Σύνολο Ποικίλης Μουσικής της “Φιλαρμονίας” Ορχήστρας Αθηνών
Σκηνοθεσία : Γιώργος Νανούρης
Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος, Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
ΝΕΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 / Ώρα έναρξης 20:00