Η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών, με την υποστήριξη της Περιφέρειας Αττικής, στα πλαίσια του αναπτυξιακού της προγράμματος, διοργάνωσε το 3ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΩΦΩΝ  που έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας από τις 25-29 Νοεμβρίου, με την επίσκεψη όλων των Ειδικών Σχολείων Κωφών – Βαρηκόων της Αττικής.

Με τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου φεστιβάλ, η Ελληνική Ομοσπονδία Αθλητισμού Κωφών συνεχίζει να χτίζει και να υλοποίει το όραμα της: «Περισσότεροι κωφοί άνθρωποι να προσπαθούν για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και την αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού με μοχλό και όχημα τη συμμετοχή τους στον αθλητισμό».

Στο φεστιβάλ έδωσε το παρών έδωσε, η Διευθύντρια του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας, Χριστίνα Τσιλιγκίρη.

Η κ. Τσιλιγκίρη τόνισε στον χαιρετισμό της: «Το φεστιβάλ μας χάρισε πολλές όμορφες στιγμές, γεμάτες συγκίνηση. Με ιδιαίτερη υπερηφάνεια, λοιπόν, τιμήσαμε τους συμμετέχοντες που όλες αυτές τις ημέρες διέδωσαν το μήνυμα για μια καλύτερη ποιότητα ζωής και για την αποφυγή του κοινωνικού αποκλεισμού, με όχημα τον αθλητισμό».

Στην εκδήλωση συμμετείχαν η αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Σταυρούλα Αντωνάκου, η περιφερειακή σύμβουλος Τζένη Βαρβαγιάννη και η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα Δήμητρα Νάνου.

Τα σχολεία που συμμετείχαν στο 3ο Αθλητικό Φεστιβάλ Κωφών είναι τα εξής:

 

 

festival