Την πολιτική επικαιρότητα σχολίασε σήμερα μιλώντας στην εκπομπή One Line ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Α’ Πειραιά, Κωνσταντίνος Κατσαφάδος. 

Συγκεκριμένα ο κ. Κατσαφάδος μίλησε για τις ευρωπαϊκές πολιτικές εξελίξεις και επικεντρώθηκε στα πρωτογενή πλεονάσματα. «Η πολιτική είναι μια διαδικασία που χρειάζεται υπευθυνότητα. Το θέμα έχει μπει στην ατζέντα. Με την προσπάθεια της ελληνική οικονομίας θα καταφέρουμε να μειώσουμε τον στόχο των πρωτογενών πλεονασμάτων», τόνισε ο ίδιος. 

Μάλιστα ο «γαλάζιος» βουλευτής, απαντώντας στο μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, Θέμη Κοτσιφάκη, ο οποίος υποστήριξε ότι «Κατατέθηκε λευκή σημαία από την κυβέρνηση για την μείωση των πρωτογενών πλεονασμάτων», υπογράμμισε πως «Ο ΣΥΡΙΖΑ φλέρταρε με την έξοδο από την ΕΕ και το ευρώ.

Γι αυτό και αποχώρησε η μισή κοινοβουλευτική του ομάδα το καλοκαίρι του 2015».

Μιλώντας για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τόνισε ότι «ο πρωθυπουργός από την πρώτη στιγμή έχει θέσει τις προτεραιότητες, τι οποίες πρέπει να έχουμε ως χώρα και ως κυβέρνηση». Ενώ πρόσθεσε ότι «η κυβέρνηση με σταθερά βήματα ενισχύει την αξιοπιστία της στο εξωτερικό και στους εταίρους της».

Για το ταξίδι του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Γερμανία, είπε ότι περιμένει «μία χείρα βοηθείας και μία ψήφο εμπιστοσύνης στις μεταρρυθμίσεις και στην αναπτυξιακή λογική που επικρατεί πλέον στην κυβέρνηση».