Το αδιαχώρητο έγινε χθες στη Νίκαια στο πολιτικό γραφείο του υποψήφιου Βουλευτή της Β’ Πειραιά με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργου Βρεττάκου κατά την πραγματοποίηση των εγκαινίων του γραφείου και της προεκλογικής ομιλίας του.

Εκεί έδωσαν το παρόν εκατοντάδες φίλοι και υποστηρικτές για να ακούσουν και να χαιρετήσουν έναν από τους νεότερους υποψηφίους βουλευτές με τη Νέα Δημοκρατία.

Εκεί είδαμε πολλούς νέους από την ΟΝΝΕΔ και τη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ και μεταξύ άλλων τον πρόεδρο της οργάνωσης Κώστα Δέρβο, τον Αντιπρόεδρο Παύλο Μαρινάκη και μέλη του εκτελεστικού γραφείου της ΟΝΝΕΔ. Τον Ελπιδοφόρο Παπανικολόπουλο πρώτο εκλεγμένο μέλος της Π.Ε. της Νέας Δημοκρατίας και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, τον Γιάννη Μελά υποψήφιο Βουλευτή στη Α’ Πειραιά, τους εκλεγμένους περιφερειακούς συμβούλους με τον Γιώργο Πατούλη, Σταύρο Μελά και Ευγενία Μπαρμπαγιάννη και πολλά μέλη Δημοτικών Συμβουλίων με αξιώματα Αντιδημάρχων και προέδρων οργανισμών Δήμων της Β’ Περιφέρειας Πειραιά Νίκαιας – Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Κορυδαλλού, Περάματος και Σαλαμίνας, όπως μπορέσαμε να διακρίνουμε στην πολυπληθή συγκέντρωση, Νίκο Άνινο, Μιχάλη Ευθυμιάδη, Άννα Λιανοπούλου, Γιάννης Πάχος, Ματούλα Τσοτσάνη, Μαρία Μαντουβάλου, Νίκο Καρδιά, Νίκο Μονέο, Νίκο Βρεττάκο, υποψήφιοι των τελευταίων αυτοδιοικητικών εκλογών και πολλοί άλλοι που δεν μπορέσαμε να καταγράψουμε.

Ο Γιώργος Βρεττάκος αναφέρθηκε και δεσμεύτηκε ότι αγωνιστικά και δυναμικά θα προτείνει λύσεις για όλες τις περιοχές της Β’ Πειραιά και το πώς αυτές θα αναπτυχθούν, ενώ έδωσε ιδιαίτερο βάρος στο κομμάτι της ανεργίας που είναι ένα από τα σοβαρότερα προβλήματα της περιοχής.

Τέλος δεν ξέχασε να ευχαριστήσει την οικογένειά του που είναι δίπλα του σε κάθε του βήμα και ιδιαίτερα τον πατέρα του Κούλη Βρεττάκο για όλη τη συμβολή και την προσφορά του στη Νέα Δημοκρατία και στην Β’ Πειραιά.