Χθες το βράδυ, ολοκληρώθηκε και ο δεύτερος γύρος των αυτοδιοικητικών εκλογών, με τον συνδυασμό του Γιάννη Μώραλη, να αναδεικνύεται θριαμβευτικά νικητής. Οι Πειραιώτες και Πειραιώτισσες ανανέωσαν την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπο του Γιάννη Μώραλη και του «Πειραιά Νικητή», για να συνεχίσουν να διοικούν την πόλη μέχρι το τέλος του 2023

Αυτή η νίκη όμως, δεν είναι του συνδυασμού, είναι της πόλης του Πειραιά. Ο Πειραϊκός λαός, εμπιστεύτηκε με σαφή και ξεκάθαρο τρόπο, την δημοτική αρχή, που αυτά τα 5 δύσκολα χρόνια σε πολιτικό και οικονομικό πεδίο, κατάφερε να κρατήσει όρθιο τον Πειραιά, να εξορθολογήσει τα οικονομικά του δήμου, να βελτιώσει με σταθερά βήματα την καθημερινότητα των πολιτών της, να δρομολογήσει μεγάλα έργα που θα αλλάξουν και θα αναβαθμίσουν την εικόνα της, την οικονομία της και θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας. 

Σε αυτά τα 5 χρόνια διοίκησης του δήμου Πειραιά, μπήκαν οι βάσεις για να γίνει ο Πειραιάς, μια σύγχρονη ευρωπαϊκή πόλη, ένα διεθνές κέντρο τουρισμού, πολιτισμού και ναυτιλίας. Τώρα η πρόκληση που έχουν μπροστά τους, ο Γιάννης Μώραλης  και ο «Πειραιάς Νικητής», είναι να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν με επιτυχία το έργο που ξεκίνησε το 2014 και να ανταποκριθούν στην εντολή που έλαβαν από τον λαό του Πειραιά.  Οι βάσεις μπήκαν, ενώ η παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη και η αγάπη του για την πόλη του Πειραιά, είναι το βασικό εχέγγυο πως ο Πειραιάς θα αλλάξει και θα γίνει η ιδανική πόλη για να μεγαλώσουν οι επόμενες γενιές, χωρίς αποκλεισμούς, χωρίς εξαιρέσεις, αφού ο Πειραιάς Νικητής υπάρχει για όλους.