Λίγο πριν πέσει η αυλαία των ανοιχτών προεκλογικών συγκεντρώσεων, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νκητή», Βαγγέλης Μαρινάκης πραγματοποίησε την τελευταία του προεκλογική ομιλία πριν τις εκλογές, σε μια περιοχή με έντονο συμβολισμό, τα Καμίνια.

Σε αυτήν την μεγαλειώδη από κόσμο και παλμό συγκέντρωση ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε σύνθημα νίκης, ενώ παράλληλα δεσμεύτηκε πως τα Καμίνια θα αποτελέσουν πρώτη προτεραιότητα στον συνδυασμό του την επόμενη τετραετία.

O Βαγγέλης Μαρινάκης ανέφερε κατά την ομιλία του: «Από τα Καμίνια ξεκινήσαμε το όμορφο ταξίδι για έναν "Πειραιά Νικητή". Μια γειτονιά που αγαπούσε ιδιαίτερα ο πατέρας μου Μιλτιάδης Μαρινάκης και με την οποία είμαι ιδιαίτερα δεμένος κι εγώ. Αυτά τα πέντε χρόνια έγιναν έργα και παρεμβάσεις που άλλαξαν την καθημερινότητα της πόλης μας σε όλα τα επίπεδα.

Πλέον με αυτά που έχουν δρομολογηθεί και με τα κονδύλια ύψους 110 εκατομμυρίων ευρώ που εξασφαλίσαμε συνολικά για την στήριξη των ασθενέστερων στρωμάτων, της επιχειρηματικότητας και για έργα υποδομής σε δυο με τρία χρόνια από τώρα θα περπατάμε σε μια πόλη για την οποία θα είμαστε περήφανοι!»

Οι κάτοικοι της περιοχής επεφύλασσαν θερμή υποδοχή στον κ. Μαρινάκη.