Χθες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων με τον συνδυασμό του "Πειραιά Νικητή", Ιωάννη Βοϊδονικόλα και Τάσο Μαρκαριάν και υποψήφιων κοινοτικών κ. Σκιαθίτη Κωνστατντίνου και κ.Γεωργούλη Ευάγγελου, στην αίθουσα εκδηλώσεων RED 1925 (πρώην V’ammos) στο Γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

Περισσότερα από 2.000 άτομα, κατέκλυσαν την αίθουσα, δίνοντας δυναμικό παρών και παλμό στην εκδήλωση, αλλά και ξεκάθαρο μήνυμα για μια μεγάλη και καθαρή νίκη, στην κάλπη της Κυριακής. Παρόντες στην εκδήλωση των υποψηφίων του συνδυασμού, ήταν τόσο ο ηγέτης του Ολυμπιακού και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον "Πειραιά Νικητή" Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος δήλωσε κατά την σύντομη παρέμβασή του, πως ο Πειραιάς θα γίνει η πόλη που όλοι ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας. Από την πλευρά του, ο δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, δήλωσε πως, ενωμένοι όλοι μαζί θα συνεχίσουμε για να κάνουμε την πόλη μας, ακόμη πιο ισχυρή, ακόμα μια όμορφη για τους κατοίκους και τους επισκέπτες της.

Στην εκδήλωσε συμμετείχε και ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, ο οποίος δήλωσε κατά την σύντομη ομιλία του, ότι την Κυριακή ο Πειραιάς θα είναι Νικητής.

Παρόντες σε αυτήν την μεγαλειώδη εκδήλωση ήταν ο αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής Α' Πειραιά & Νήσων Γιάννης Μελάς, ο υπεύθυνος του τομέα Απασχόλησης & Καταπολέμησης της Ανεργίας των Νέων της ΟΝΝΕΔ Γιώργος Βρεττάκος, ο πολιτευτής της ΝΔ Σπύρος Σπυρίδων και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί - κοινοτικοί σύμβουλοι, στελέχη και φίλοι του συνδυασμού.