Στο 12ο Παγκόσμιο Συνέδριο της Θύρας 7, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο (18/5) στο «Γ. Καραϊσκάκης», ο Βαγγέλης Μαρινάκης τα είπε… όλα με μία φράση: «Είμαστε όλοι μια οικογένεια, είμαστε νικητές». Και αυτό δεν αρέσει στους… απέναντι! Να είναι, δηλαδή, μια «γροθιά» ο Ολυμπιακός!

Στο Συνέδριο, λοιπόν, στον Ναό, έγινε ξεκάθαρο ότι Ολυμπιακός είναι ένας και αδιαίρετος! Μια μεγάλη οικογένεια. Και αυτό φάνηκε τόσο από την παρουσία του Βαγγέλη Μαρινάκη, του Μιχάλη Κουντούρη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, όσο και από το γενικότερο κλίμα που επικρατούσε. Κλίμα οικογενειακό, κλίμα συσπείρωσης!

Με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος μίλησε για… όλους και για όλα, να εγγυάται ακόμα περισσότερες επιτυχίες στον ποδοσφαιρικό και Ερασιτέχνη Ολυμπιακό. Και τον Γιώργο Αγγελόπουλο να προσθέτει: «Ο Ολυμπιακός δεν είμαστε εμείς, είστε εσείς, ο κόσμος του. Εμείς τον αγαπάμε και επενδύουμε. Χωρίς εσάς, όμως, δε θα υπήρχε Ολυμπιακός! Και σας θέλουμε δίπλα μας».

Και από την πλευρά τους, οι «ερυθρόλευκοι» οπαδοί έστειλαν ηχηρό μήνυμα στήριξης όχι μόνο στην ΚΑΕ, αλλά και γενικότερα. Ότι θα είναι δίπλα, δηλαδή, σε κάθε κίνηση των ανθρώπων του κορυφαίου ελληνικού συλλόγου. Ο κόσμος του Θρύλου είπε στον Γιώργο Αγγελοπουλο: «Είμαστε μαζί σας! Μην κάνετε βήμα πίσω. Τον Ολυμπιακό δεν τον κοροϊδεύει κανείς».

Ομάδα και κόσμος «ένα», λοιπόν! Και αυτό είναι το μεγαλύτερο «όπλο» του Ολυμπιακού στον πόλεμο που δέχεται από… παντού. Και, φυσικά, η πιο δυνατή απάντηση προς πάσα κατεύθυνση.

Τον Ολυμπιακό τον φοβούνται. Τον «ενωμένο» Ολυμπιακό τον τρέμουν…