Πλήθος κόσμου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στη μουσική σκηνή kremlino που βρίσκεται στον Πειραιά, όχι όμως για να ακούσει κάποιο συγκρότημα ή κάποιον τραγουδιστή, αλλά γιατί τους κάλεσε ο αντιδήμαρχος της πόλης και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Ανδρέας Βεντούρης

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από νωρίς με εκατοντάδες Πειραιώτες να δίνουν το παρών  σε αυτή την πρωτότυπη αλλά και άκρως επιτυχημένη προεκλογική του συγκέντρωση, που κυριολεκτικά δεν είχε προηγούμενο.

Ο Ανδρέας Βνετούρης εμφανώς συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες στον κόσμο που βρέθηκε δίπλα του όχι μόνο χθες, αλλά όλα αυτά τα χρόνια της θητείας του, αρωγός στην προσπάθειά του -αλλά και ολόκληρου του συνδυασμού- για έναν καλύτερο Πειραιά, μία «πόλη – Θρύλο», όπως την χαρακτήρισε.

Στη συνέχεια το λόγο πήρε ο Δήμαρχος της πόλης Γιάννης Μώραλης ο οποίος  χαιρέτησε την εκδήλωση – γιορτή και έστειλε το δικό του μήνυμα νίκης. Μετά τους δύο άντρες στη σκηνή ανέβηκε γνωστό συγκρότημα της περιοχής που κράτησε ζωντανό το κέφι και την καλή διάθεση έως τις πρώτες πρωινές ώρες.