Μία βραδιά  για φίλους, στην ταβέρνα Μουριές, διοργάνωσε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον «Πειραιά Νικητή» Γιάννης Βοϊδονικόλας.

 Παρόντες μεταξύ άλλων, στο μαγαζί που βρίσκεται στο Ε΄Διαμέρισμα, ήταν και ο εφοπλιστής και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Πειραιάς Νικητής» Βαγγέλης Μαρινάκης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο αντιδήμαρχος Πειραιά και υποψήφιος βουλευτής με την ΝΔ στην Α'Πειραιά και Νήσων Γιάννης Μελάς,  ο πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος και μέλος της παράταξης «Πειραιάς Νικητής» Σταύρος Βοϊδονικόλας και ο επίσης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Μιχάλης Κουλιζάκος.

 Ο Γιάννης Βοϊδονικόλας καλωσόρισε όλους τους παρευρισκομένους από τους οποίους ζήτησε ο πρώτος σταυρός προτίμησης να δοθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος με τις δωρεές του, όλα αυτά τα χρόνια, άλλαξε την καθημερινότητα στην πόλη του Πειραιά.

Από την πλευρά του ο κ. Μαρινάκης έδωσε εκ νέου μήνυμα συσπείρωσης και σύνθημα νίκης σε όλους τους υποψήφιους, ευχόμενος καλή δύναμη και καλό αγώνα.

Ο Σταύρος Βοιδονικόλας κατά τον χαιρετισμό του ανακοίνωσε πως θα στηθεί με δωρεά του Βαγγέλη Μαρινάκη το άγαλμα της Μανιάτισσας Μάνας προς τιμή της σημαντικής προσφοράς του μανιάτικου στοιχείου στην κοινωνία του Πειραιά.