Στην πρώτη πολιτική ομιλία του Στέλιου Μανουσάκη, που ξεπέρασε κάθε προσδοκία, παρευρέθηκαν εκατοντάδες πολίτες, πολιτικοί, στελέχη της αυτοδιοίκησης, του νομικού κόσμου, της επιχειρηματικότητας και της εργασίας.

Ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής ευχαρίστησε κατά την ομιλία του όλους τους παρευρισκομένους και ανέφερε τους λόγους για τους οποίους συμπορεύεται με το Κίνημα Αλλαγή.

Μεταξύ άλλων έδωσαν τον παρών οι πρώην Υπουργοί: Σταύρος Σουμάκης, Γιώργος Ανωμερίτης, Γρηγόρης Νιώτης, Γιάννης Διαμαντίδης, Χρήστος Φωτίου, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Λιντζέρης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Καρύδης, οι αντιδήμαρχοι Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης και Στέλιος Γαϊτανάρος και Σήφης Βουράκης, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο τ. Δήμαρχος Δραπετσώνας Κώστας Χρονόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Νικαίας Βασίλης Τράπαλης, η τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά Νίτσα Βλαχοπούλου, Γιάννης Υδραίος και Δημήτρης Βρόντος, οι υποψήφιοι βουλευτές Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής Ρούλα Αρκαλάκη, Βασίλης Κατσαφάδος, Σταύρος Καλαμάκης, Τάκης Αθανασιάδης, ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά Σταμάτης Μαλέλης και Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Διαμαντίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου–Δραπετσώνας Παντελής Καμάς, ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας Νίκος Σπανάκος, o πρόεδρος ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος, ο πρόεδρος ΟΕΣΑΟΝΝΑ Παύλος Πολιτάκης, ο ΓΓ ΕΒΕΠ Δημήτρης Μαυρομιχάλης, τα μέλη του ΔΣ ΕΕΠ Γιώργος Ανδρέου και Γιώργος Χασιακής, και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Τσιρίδης, Νίκος Καλαμακιώτης, Μιλτιάδης Κλαπαδάκης και περιφερειακοί Λεωνίδας Αθανασιάδης, Χρήστος Πάλλης, Γιώργος Σωπιλιάδης, οι καθηγητές Πανεπιστημίου Πειραιά Κώστας Χλωμούδης και Ανδρέας Μερίκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης και ο Γραμματέας Θόδωρος Καπράλος και πολλοί άλλοι.