Στο φινάλε των εµφανίσεων του Αντώνη Ρέµου και της ∆έσποινας Βανδή στο «Αθηνών Αρένα» έµελλε να παιχτεί ακόµα µία πράξη του διαχρονικού δράµατος της κόντρας µεταξύ του Αλέξη Κούγια και του Λάκη Λαζόπουλου, η οποία πλέον τείνει να λάβει µυθικές διαστάσεις. Οπως ήταν φυσικό, δεδοµένου και του γεγονότος ότι αυτήν τη φορά το συµβάν εκτυλίχθηκε µπροστά σε κοινό και όχι σε κάποιο τηλεοπτικό πλατό, οι εικασίες -και ενίοτε οι ανακρίβειες- για το τι ακριβώς συνέβη έδιναν κι έπαιρναν όλες αυτές τις ηµέρες.

Το «S» επικοινώνησε µε τον γνωστό ποινικολόγο και κεντρικό πρωταγωνιστή της ιστορίας, ο οποίος εξήγησε γιατί και µε ποιον τρόπο απευθύνθηκε εκείνη τη νύχτα στον ηθοποιό, αλλά και προχώρησε σε µια εκ βαθέων εξοµολόγηση για το πώς βιώνουν ο ίδιος και η οικογένειά του τον τρόπο µε τον οποίο διαχειρίζεται την εικόνα και την επαγγελµατική πορεία του ίδιου ο Λάκης Λαζόπουλος. Οπως µας είπε ο κ. Κούγιας, «πρώτα από όλα, δεν µιλάµε για κανέναν ξυλοδαρµό - ελάχιστοι µάλιστα αντιλήφθηκαν την κατάσταση, καθώς επ’ ουδενί υπήρξε.

Ούτε ξύλο έπεσε ούτε χαστούκια ούτε τίποτα. Ηταν µια ξεκάθαρη εκδήλωση αποδοκιµασίας. Ενα πιάσιµο από τα ρούχα, περισσότερο για να µε δει στο πρόσωπο. Ηθελα να τον δω για πρώτη φορά στη ζωή µου στο πρόσωπο απευθείας. Και του είπα: “Τώρα που είµαστε εδώ, σήκω επάνω να µετρηθούµε”. Οπως καταλαβαίνετε, το να µετρηθούµε έχει πολλές έννοιες, αφού, βλέπετε, όλα αυτά τα χρόνια υποτίθεται ότι µε σατιρίζει ως άνθρωπο κατώτερου ύψους από εκείνον.

* Διαβάστε περισσότερα στην εφημερίδα Παραπολιτικά που κυκλοφορεί στα περίπτερα όλης της χώρας