Δεν είναι πλέον  κοντά μας ο Γιώργος Μαλέλης, πατέρας του γνωστού δημοσιογράφου και υποψηφίου με το Κίνημα Αλλαγής στην Β΄ εκλογική περιφέρεια του Πειραιά Σταμάτη Μαλέλη.

Ο κύριος Γιώργος Μαλέλης άφησε την τελευταία του πνοή χτες το βράδυ σε ηλικία 89 ετών και την είδηση έκανε γνωστή ο μοναχογιός του Σταμάτης και υπεύθυνος τύπου του Κινήματος Αλλαγής, με μία ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook συνοδεύοντας με τη λεζάντα «Μάγκας μέχρι το τέλος. Αντίο πατέρα».

 Η είδηση που βύθισε στο πένθος την οικογένεια Μαλέλη στεναχώρησε τόσο τους φίλους της στην Β΄ Πειραιά, όσο όμως και εκείνους στην ακριτική Λέσβο που αποτελεί και τον γενέθλιο τόπο τους.  Αξίζει μάλιστα να σημειώσουμε πως συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ποδοσφαιρική ομάδα Παλλεσβιακός, στην οποία ο εκλιπών υπήρξε επί σειρά ετών μέλος της και όπως χαρακτηριστικά αναφέρει «ήταν ο τελευταίος μεγάλος ποδοσφαιριστής της ένδοξης ομάδος μας και ένας άνθρωπος που προσέφερε»

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Παλλεσβιακός:

«Το ΔΣ του Παλλεσβιακού εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους , για τον θάνατο του Γεωργίου Μαλέλη. Ο εκλιπών ήταν ο τελευταίος μεγάλος ποδοσφαιριστής της ένδοξης ομάδος μας και ένας άνθρωπος που προσέφερε. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει».

Το τελευταίο ταξίδι του κυρίου Γιώργου θα γίνει αύριο Τετάρτη 6 Μαρτίου στις 16:00 στο Γ’ Νεκροταφείο Αθηνών.