Ο Βαγγέλης Μαρινάκης με επίσημη δήλωσή του που φιλοξενείται ως πρώτο θέμα στην ιστοσελίδα της Νότιγχαμ Φόρεστ, προανήγγειλε την κατασκευή νέου γηπέδου για την ιστορική αγγλική ομάδα.

Δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους αρμόδιους φορείς για τη συνεργασία και να τονίσει πως το γήπεδο δεν θα φύγει από την τωρινή τοποθεσία, δίπλα στον ποταμό Τρεντ, ενώ έδωσε και βήμα στον κόσμο για να εκφράσει τις επόψεις του πάνω στην κίνηση αυτή.

Αναλυτικά η δήλωση-ανακοίνωση:

«Έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο από τη στιγμή της άφιξής μας κι εσείς, οι οπαδοί, έχετε κεντρικό ρόλο σε αυτό. Ο αριθμός ρεκόρ στα εισιτήρια διαρκείας δείχνουν το πάθος και την υποστήριξή σας στην ομάδα και στο όραμά μας.

Από την αρχή η στρατηγική μας δεν ήταν να δώσουμε υποσχέσεις, αλλά να κάνουμε πράξεις. Ήμασταν σαφείς όταν είπαμε ότι θέλαμε οι ενέργειές μας να είναι πιο δυνατές από τα λόγια μας. Μετά από περισσότερο από ένα χρόνο διαβουλεύσεων, είμαστε τώρα στην ευχάριστη θέση να σας παρουσιάσουμε το όραμά μας για το νέο «The City Ground».

Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμβούλους Γιον Κόλινς και Σίμον Ρόμπινσον κι όλους τους εκπροσώπους τόσο των δήμων, όσο και των συμβουλίων του δήμου Rushcliffe για τη συνεργασία και τη δέσμευσή τους σε αυτό το έργο.

Το «City Ground» έχει εικονική ιστορία και αναμνήσεις για τους υποστηρικτές μας κι αυτές οι κληρονομιές ήταν θεμελιώδεις για την απόφασή μας να παραμείνουμε στις όχθες του ποταμού Τρεντ και να μην μετεγκατασταθούμε σε μία άλλη τοποθεσία.

Θέλουμε οι οπαδοί μας να διαδραματίσουν σημαντικό ρόλο στη λήψη αποφάσεων του συλλόγου. Η πρόθεσή μας είναι τώρα να συμβουλευτούμε τους οπαδούς μας και το ευρύτερο κοινό του Νότιγχαμ για να αποκτήσετε τις απόψεις σας πριν υποβάλετε μία επίσημη αίτηση σχεδιασμού. Σας προτρέπω να συμμετέχετε όλοι.

Αυτή η επένδυση αφορά τον σύλλογό μας και την πόλη του Νότιγχαμ και είμαστε όλοι δεσμευμένοι για να παραδώσουμε ένα μέρος που όλου θα είμαστε περήφανοι για το «The New City Ground», το σπίτι που θα έχουμε για πάντα».