Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Β' Πειραιά. Εκεί ήταν και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, ο οποίος με το Tweet που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό ευχαρίστησε τον κόσμο για την προέλευση.

Ο κ. Μεϊμαράκης υπήρξε επίσημος προσκεκλημένος του προέδρου της ΝΟΔΕ Β' Πειραιά, Μιχάλη Λιβανού, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η παρουσία του πρώην προέδρου στην εκδήλωση ήταν διαίτερα σημαντική, με τον κ. Μεϊμαράκη να αποτελεί ένα από τα πιο ενωτικά πρόσωπα της Νέας Δημοκρατίας, αφού για τους ψηφοφόρους της δεξιάς παράταξης είναι ένας από τους ανθρώπους που την κράτησε ενωμένη την καταστροφική περίοδο του δημοψηφίσματος.

Αυτή ήταν και η πρώτη επίσημη εμφάνισή του μετά την ανακοίνωση των ονομάτων των υποψηφίων βουλευτών και ευρωβουλευτών της Νέας Δημοκρατίας, με τον ίδιο να ορίζεται ως επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου του κόμματος.

Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε αισιόδοξος για το ξεκάθαρο μήνυμα νίκης στις εκλογές που έρχονται: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πολίτες και τα μέλη της παράταξής μας που έδωσαν δυναμικό παρόν στην εκδήλωση της ΝΟ.Δ.Ε Β´ Πειραιά. Εστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα νίκης για τις επερχόμενες τριπλές εκλογικές αναμετρήσεις.»