«Δύναμη μας είναι η ενότητα. Χτίζουμε μία ισχυρή ομάδα ανθρώπων με αποδεδειγμένη προσφορά στο κοινωνικό σύνολο προκειμένου όλοι μαζί να δώσουμε τη μάχη για να αλλάξουμε την Αττική και τις ζωές μας.Η Περιφέρεια Αττικής είναι στα πίσω βαγόνια της ανάπτυξης. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη και γυρίζουμε σελίδα. Όλοι μαζί δίνουμε μια υπόσχεση: Θα γίνουμε ποτάμι ελπίδας για όλους τους πολίτες» διαμήνυσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής Γ. Πατούλης, παρουσιάζοντας τους 54 νέους υποψήφιους Περιφερειακούς Συμβούλους με το συνδυασμό του «Νέα Αρχή για την Αττική», σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Ο κ. Πατούλης επισήμανε πως οι άνθρωποι που συστρατεύονται σε αυτή την προσπάθεια είναι ενεργοί πολίτες όλων των ηλικιών με εμπειρία σε διάφορους επαγγελματικούς τομείς και με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς.

«Έχουμε μαζί μας επιστήμονες, ανθρώπους της αγοράς, αθλητές. Θέλουμε να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα ότι είμαστε αποφασισμένοι να κάνουμε την Αττική ένα μητροπολιτικό κέντρο εκπαίδευσης, μήτρα αθλητισμού και ευεξίας όπου θα μυηθούν οι νέοι μας στις αξίες του ευ αγωνίζεσθαι.

Μαζί με τις ομοσπονδίες θα καταρτίσουμε ένα μεγάλο πρόγραμμα με κεντρικό στόχο να γίνει η Αττική παγκόσμιος προορισμός υγείας, ευεξίας και αθλητισμού.

Διαβάστε περισσότερα στο kalpi19.gr