Σε κλίμα ενότητας και παρουσία εκλεκτών και επιφανών Πειραιωτών πραγματοποιήθηκε την Κυριακή η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά και νήσων.

Φίλοι και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας συνέρευσαν από κάθε γωνιά της πόλης στα καινούργια και ανακαινισμένα γραφεία της ΝΟΔΕ που βρίσκονται επί της Κολοκοτρώνη 95 και παρουσία του πρωτοπρεσβύτερου π. Ιωάννη Λιακόσταυρου που τέλεσε και τον αγιασμό παρακολούθησαν ευλαβικά την σεμνή τελετή.

 Τον πρόεδρο του κόμματος Κυριάκο Μητσοτάκη εκπροσώπησε ευρωβουλευτής Μανώλης Κεφαλογιάννης, ενώ αξίζει να σημειώσουμε πως τίμησαν με την παρουσία τους στην εκδήλωση ο αντιδήμαρχος της πόλης του Πειραιά Γιάννης Μελάς, η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος Σταυρούλα Αντωνάκου, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο βουλευτής της περιοχής Κώστας Κατσαφάδος, η αντιδήμαρχος Αθηνά Γλύκα Χαρβαλάκου, ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Αργουδέλης., ο αντιδήμαρχος Κυριάκος Σιαγαλάκος, η αντιδήμαρχος Χάρης Ζηλάκου, ο δημοτικός σύμβουλος Αλέξανδρος Τζεφεράκος, ο πρόεδρος της Γ'  δημοτικής κοινότητας Χαράλαμπος Λιακόσταυρος  κ.α.

 Τέλος, ως είθισται σε τέτοιες περιπτώσεις, το λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ιωάννης Βοϊδονικόλας  ο οποίος ευχαρίστησε όλους του παρευρισκομένους ένα έναν ξεχωριστά και ιδιαίτερα τον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με τον «Πειραιά Νικητή» και υιό του αείμνηστου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ά Πειραιά Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη ο οποίος στη μνήμη του πατέρα του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα του γραφείου.

 Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βοϊδονικόλα

Μαζευτήκαμε σήμερα εδώ, στα νέα γραφεία της ΝΟΔΕ Α Πειραιά και νήσων για την κοπή της  πρωτοχρονιάτικης πίτας μας. Όπως βλέπετε μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα ετοιμάσαμε τα νέα μας γραφεία τα οποία θα είναι το ορμητήριο μας για όλες τις μάχες που θα δώσουμε το 2019 τις οποίες, το κόμμα μας,  η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ πρέπει να κερδίσει.

 Παραλάβαμε , πριν 8 μήνες, μία μικρή και κλειστή οργάνωση!

Όμως με τη βοήθεια του Θεού, με τα μέλη του συμβουλίου της ΝΟΔΕ και κυρίως με τη βοήθεια καλών φίλων της Νέας Δημοκρατίας στην πόλη μας που από την πρώτη στιγμή στήριξαν την ιδέα για μια ΜΕΓΑΛΗ και ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΟΔΕ, για μια ΜΕΓΑΛΗ και ΑΝΟΙΧΤΗ Νέα Δημοκρατία στην Ά Πειραιά τα καταφέραμε να κάνουμε το όνειρο μας πραγματικότητα. Τους ευχαριστώ όλους και τον κάθε ένα ξεχωριστά μα περισσότερο τον εφοπλιστή, ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Ολυμπιακός, πρώτο Δημοτικό Σύμβουλο με τον «Πειραιά Νικητή» και υιό του αείμνηστου Βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας στην Ά Πειραιά Μιλτιάδη Μαρινάκη, τον κύριο Ευάγγελο Μαρινάκη ο οποίος στη μνήμη του πατέρα του καλύπτει όλα τα λειτουργικά έξοδα αυτού του γραφείου.

Σήμερα έχουμε νέα, μεγάλα γραφεία για να χωρέσουμε όλοι οι ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ και ανοιχτά σε όποιον θέλει να στρατευτεί  μαζί μας στο στόχο μας, να φύγει η σημερινή κυβέρνηση η χειρότερη που πέρασε από την Ελλάδα και η οποία είναι ένα βήμα πριν αλλάξει και την ιστορία του Έθνους μας, πριν ξεπουλήσει τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας.

Σήμερα δε θέλω ούτε να σας κουράσω ούτε να σας καθυστερήσω, θέλω να κόψουμε την βασιλόπιτα μας, να ανταλλάξουμε ευχές και όλοι μαζί να πάμε στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα, εκεί που σήμερα θα φωνάξουμε όλοι οι αληθινοί Έλληνες μαζί… «ΝΑ ΦΥΓΕΤΕ», «Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ»

Φίλες και Φίλοι,

Το 2019 είναι μία κρίσιμη χρονιά για την πατρίδα μας, είναι η χρονιά που και στις 2 εκλογικές διαδικασίες, τις Ευρωεκλογές και τις Εθνικές Εκλογές, θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία θα πρέπει να νικήσει. Το 2019 είναι η χρονιά που η Ελλάδα θα επανέλθει στην κανονικότητα, που οι Έλληνες θα αποκτήσουν ξανά εμπιστοσύνη στην κυβέρνηση και που θα έχει για πρωθυπουργό έναν πολιτικό που έχει αποδείξει ότι δεν φοβάται να πει την αλήθεια στο λαό, δεν κοροϊδεύει για να υφαρπάξει την ψήφο του, δεν εξαγοράζει βουλευτές για να μείνει στην καρέκλα του και σέβεται τους θεσμούς, τη δικαιοσύνη και την ιστορία της Ελλάδας μας. Αυτός ο πρωθυπουργός θα είναι ο πρόεδρος μας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η Νέα Δημοκρατία Αυτοδύναμη στην Κυβέρνηση.

Γι΄ αυτό καλώ εσάς, σε κάθε γειτονιά, σε κάθε σπίτι, στα καφενεία… παντού! Να μεταφέρετε το μήνυμα της ΝΙΚΗΣ, το μήνυμα ότι μόνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη η Ελλάδα μπορεί να αποκτήσει ξανά τη σταθερότητα και τη σοβαρότητα που της αξίζει. Η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΛ θα μείνουν στη σύγχρονη ιστορία ως την πιο μαύρη σελίδα.

Όποτε και να γίνουν εκλογές θα αγωνιστούμε όλοι για ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ!

Καλή χρονιά, υγεία στις οικογένειες σας και ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ πρωθυπουργός.