Καζάνι που βράζει είναι το πολιτικό γραφείο του Κώστα Κατσαφάδου. Ο μοναδικός βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά δεν έχει μέχρι σήμερα ταχθεί υπέρ της επιλογής της Νέας Δημοκρατίας στον Πειραιά, προφανώς γιατί περιμένει να ανακοινώσει την υποψηφιότητα του ο πεθερός του Βασίλης Μιχαλολιάκος, κάτι που έχει προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση στους πολιτικούς του φίλους και σε στελέχη του γραφείου του!
 
Οι περισσότεροι πολιτικοί του φίλοι και στελέχη του γραφείου τον πιέζουν να εκδηλωθεί δημόσια υπέρ της επίσημης υποψηφιότητας της Νέας Δημοκρατίας για το Δήμο Πειραιά κάτι που μέχρι τώρα ο ίδιος δεν φαίνεται να έχει πρόθεση να πράξει. Μάλιστα, αρκετοί εξ αυτών που επιθυμούν να είναι και υποψήφιοι με το Νίκο Βλαχάκο του ζητούν να τους υποστηρίξει για την εκλογή τους και η απάντηση είναι...σιωπή! Η σιωπή αυτή προκαλεί ένταση, νεύρα και πολλοί απειλούν ότι θα αποχωρήσουν από το γραφείο του Κατσαφάδου, αν συνεχίσει να μην παίρνει θέση, πολύ σύντομα.
 
Μένει να δούμε αν στις 21 Ιανουαρίου ο Βασίλης Μιχαλολιάκος θα ανακοινώσει την αντάρτικη υποψηφιότητα του και αν ο Κώστας Κατσαφάδος θα επιλέξει να κρατήσει το γραφείο του ή...το σπίτι του!