Για την ατμόσφαιρα που θα έχει το γεμάτο από ΓΑΥΡΟΥΣ ΣΕΦ στην αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό μίλησε στις δηλώσεις του στη media day μεταξύ άλλων ο Ντέιβιντ Μπλατ.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παράλληλα ανέφερε ότι η ομάδα του είναι… πεινασμένη ώστε να κάνει μια καλή εμφάνιση.

«Είναι προφανώς ένα πολύ σημαντικό ματς στην Ευρωλίγκα, το Νο.1. Την ίδια στιγμή είναι ένα ντέρμπι Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού κι αυτό από μόνο του έχει μεγάλη δυναμική. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε στο ΣΕΦ, μπροστά στους οπαδούς μας, κι είμαι σίγουρος πως θα φέρουν ενέργεια και ενθουσιασμό στο παιχνίδι. Είμαστε πολύ... πεινασμένοι για να κάνουμε μια καλή εμφάνιση και να τους δώσουμε ένα λόγο να πανηγυρίσουν».

Για την κατάσταση των Τίμα - Αγραβάνη, σχολίασε: «Είναι εκτός και οι δύο, ο Αγραβάνης περισσότερο καιρό. Θα δούμε πως θα πάνε και σήμερα στην προπόνηση. Η κατάστασή τους επανεκτιμάται μέρα με την μέρα».

Για το τι πρέπει να αλλάξει ο Ολυμπιακός σε σχέση με το ματς με την Νταρουσάφακα, υποστήριξε: «Προφανώς δεν παίξαμε καλά στην Τουρκία και δεν υπάρχει λόγος να το κρύψουμε αυτό. Είναι από τα πράγματα που συμβαίνουν στη διάρκεια της Ευρωλίγκας. Βγαίνεις στο παρκέ και δεν σουτάρεις καλά, παίζεις εκτός ρυθμού και έχουμε αυτό το αποτέλεσμα. Πρέπει να επιστρέψουμε στη σταθερότητά μας».