Ο Ολυμπιακός δεν σταματάει να ενισχύεται, με στόχο τη γιγάντωσή του σε όλα τα αθλήματα. Προς αυτή την κατεύθυνση ο Πέτρος Μαντούβαλος ανέλαβε την προεδρία του ΤΑΑ Ολυμπιακός, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο το τμήμα βόλεϊ ανδρών του Θρύλου.

Ο πρώην βουλευτής, πρώην αντιδήμαρχος Πειραιά, καθώς και πρώην μέλος του Δ.Σ. του Πειραιά παρουσιάστηκε και επίσημα από τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Μιχάλη Κουντούρη σε Συνέντευξη Τύπου.

Ο Πέτρος Μαντούβαλος όπως τόνισε και στις δηλώσεις του αναλαμβάνει την προεδρία στο βόλεϊ Ανδρών, προκειμένου να τη βοηθήσει να παραμείνει στην κορυφή, κάνοντας ακόμη μεγαλύτερα βήματα στην Ευρώπη, προσθέτοντας ακόμη ένα σημαντικό κρίκο στην αλυσίδα του Ερασιτέχνη Θρύλου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Μαντούβαλος έχει εκφράσει πάρα πολλές φορές την αγάπη του προς τον Ολυμπιακό, τον οποίο θέλει πάντα να βλέπει στην κορυφή, όπως του αξίζει. Ο Μιχάλης Κουντούρης τον γνωρίζει πολύ καλά και έτσι αποφασίστηκε να αναλάβει το συγκεκριμένο πόστο, προκειμένου να κρατήσει ψηλά το τμήμα βόλεϊ, ενισχύοντάς το διοικητικά.