Στα καινούργια γραφεία της, που βρίσκονται επί της Κολοκοτρώνη 95, συνεδρίασε χτες η ΝΟΔΕ Α' Πειραιά και Νήσων παρουσία του αναπληρωτή γραμματέα οργανωτικού στην περιοχή της αποκεντρωμένης διοίκησης Αττικής Κωνσταντίνου Γούλα, του γενικού συντονιστή Αθανάσιο Δρένη και του υπεύθυνου εκλογικής ετοιμότητας Στυλιανού Βαφειάδη   

Στη Συνεδρίαση παρευρέθηκε και ο Βουλευτής Α' Πειραιά και Νήσων κύριος Κων/νος Κατσαφάδος, καθώς και μέλη της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος.

Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Α΄ Πειραιά και Νήσων κ. Ιωάννης Βοϊδονικόλας κατά την πρώτη του επίσημη τοποθέτηση του από τα νέα γραφεία τόνισε πως «από εδώ θα στήσουμε την αίθουσα επιχειρήσεων για να δώσουμε την ύστατη μάχη των εκλογών, για να κάνουμε τη Νέα Δημοκρατία κυβέρνηση και το Κυριάκο Μητσοτάκη πρωθυπουργό της χώρας».

Παράλληλα ο κ. Βοϊδονικόλας  ανέφερε και όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί αυτής της νέας προσπάθειας για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια των μελών του κόμματος για μία μεγάλη Νέα Δημοκρατία στην Α' Πειραιά  καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «βοήθησαν σημαντικοί άνθρωποι» και συνέχισε τονίζοντας πως «ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Βαγγέλης Μαρινάκης, εις μνήμη του αείμνηστου πατέρα του Βουλευτή Α' Πειραιά και Νήσων, Μιλτιάδη Μαρινάκη, κάλυψε στη ΝΟΔΕ το ποσό των ενοικίων ενός έτους, τον εξοπλισμό των γραφείων, καθώς και την ανακαίνισή του, ενώ μας ενημέρωσε ότι θα είναι κοντά μας σε ότι χρειαστούμε».