"Το βέτο Τσίπρα στη Σύνοδο Κορυφής θα είναι ομολογία αποτυχίας και επικίνδυνο για την Ελλάδα", τόνισε μιλώντας στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και τον Σεραφείμ Κοτρώτσο o πρόεδρος της Ένωσης Κεντρών, Βασίλης Λεβέντης.

Όπως είπε "ο κ. Τσίπρας πρέπει να αναγνωρίσει τα λάθη του στην διαχείριση του προσφυγικού και επισήμανε ότι ένα ενδεχόμενο βέτο θα ενεργοποιήσει το ανθελληνικό τόξο περαιτέρω και θα δυσχεράνει την Μέρκελ να μας στηρίξει".

Ο κ. Λεβέντης χαρακτήρισε αψυχολόγητη την ανάκληση της πρέσβειρας μας από Αυστρία και είπε ότι η μόνη επιλογή της χώρας μας πρέπει να είναι η παραμονή στον σκληρό πυρήνα της Ευρώπης.

"Αν η Ευρώπη μας ζητήσει να φιλοξενήσουμε προσωρινά πρόσφυγες και εφ όσον αναλάβει τα έξοδα θα πρέπει να το δεχθούμε", υποστήριξε και κατέληξε ότι αν επιχειρήσει η Κυβέρνηση να περάσει την αξιολόγηση με όχημα το προσφυγικό αυτό το μόνο που θα έχει ως αποτέλεσμα θα είναι επιμήκυνση του μνημονίου.

Για την αντιπαράθεση Τσίπρα - Ψυχάρη για τις κατ ιδίαν συναντήσεις τους, δήλωσε ότι αυτές δεν είναι αδιανόητες, αλλά τόνισε ότι δεν είναι δυνατόν σ' αυτές τις επαφές ο μόνος που θα είχε απαιτήσεις να ήταν ο επικεφαλής του ΔΟΛ.

Εξαπέλυσε επίθεση στον Σταύρο Ψυχάρη, λέγοντας ότι "δεν έχει χρήματα για να αποκτήσει τηλεοπτική άδεια και έτσι εκβιάζει για να σώσει το τομάρι του".