Η ΕΡΤ συνεχίζει να πυροδοτεί πόλεμο. Σειρά του Ανδρέα Λοβέρδου να πάρει το... όπλο του κατά τη συζήτηση σχετικής επίκαιρης ερώτησης.

Ο Λοβέρδος απευθυνόμενος στους συριζαίους σημείωσε ότι «επί των ημερών σας ξέφυγε η κατάσταση» και συμπλήρωσε πως «η ΕΡΤ έχει γίνει ΣΥΡΙΖΑ channel» διερωτώμενος αν «αυτά στεφτόσασταν να κάνετε και στα ιδιωτικά κανάλια;»

«Εμείς διαφωνήσαμε με το εμπάργκο της ΝΔ στην ΕΡΤ και ε το δικό σας εμπάργκο στον Σκάι. Εγώ δεν πηγαίνω στην ΕΡΤ γιατί με καθυβρίζουν. Το κόμμα μου όμως πηγαίνει. Και εγώ πληρώνω για την ΕΡΤ και οι ψηφοφόροι μου και όλοι οι πολίτες, όχι όμως για να έχουμε την ενημέρωση που θέλει ο κ. Παππάς» πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ, σύμφωνα με «Τα Νέα».

Δικοί σας άνθρωποι θέτουν θέματα παραμάγαζου, παραδιοίκησης, εξυπηρέτησης ιδιοτελών συμφερόντων. Τα λέει ο εντεταλμένος σύμβουλος σας και τα λέει ένα ιστορικό στέλεχος της παράταξής σας, ο κ. Φίλης. Θέτουν εμμέσως θέματα διαφθοράς», υπογράμμισε με νόημα.

Ο Λευτέρης Κρέτσος, ο οποίος έκανε το ντεμπούτο του στη διαδικασία του κοινοβουλευτικύ ελέγχου, απάντησε ότι «η ΕΡΤ ξανά στοχοποιείται» και αναφέρθηκε σε «κακοστημένο χιλιοπαιγμένο σενάριο που έχει ξεφτίσει». Απάντησε σε γραμμή Παππά κοινώς.