Ο κυκλώνας «Ζορμπάς» συνεχίζει ακάθεκτος την πορεία του σε ολόκληρη την Ελλάδα με την Αττική και την Πελοπόννησο να βρίσκονται στο επίκεντρο του. Ο κυκλώνας δημιουργεί πολλά προβλήματα σε περιοχές της χώρας μας ενώ, ήδη από νωρίς το πρωί, έχουν αρχίσει να κλείνουν δρόμοι σε όλη την Ελλάδα.

Ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης  ανακοίνωσε πριν από λίγο πως από Πειραιά προς Ιχθυόσκαλα επί της Παπανδρέου και στα τούνελ έχουμε έντονο φαινόμενο σε εξέλιξη με μεγάλες ποσότητες βροχής και έκανε έκκληση να μην κινούνται προς την κατεύθυνση αυτή αυτοκίνητα καθώς έχει γίνει διακοπή της κυκλοφορίας στο ύψος του σούπερ μάρκτ Σκλαβενίτη. Με νεότερη ενημέρωση του προς τους εκπροσώπους του μετά από περίπου μία ώρα Τύπου ανακοίνωσε πως ο δρόμος μπροστά από τον Σκλαβενίτη δόθηκε στην κυκλοφορία και κάλεσε τους οδηγούς να προσέχου.

 Παράλληλα αξίζει να αναφέρουμε πως αυτή την στιγμή κλειστή είναι και Λ. Ποσειδώνος στο ύψος της Αλίμου στο ρεύμα προς Πειραιά.

Η κακοκαιρία αναμένεται να διαρκέσει το επόμενο διήμερο με τον κρατικό μηχανισμό να τίθεται σε επιφυλακή για κάθε ενδεχόμενο