Καλός καιρός την Τρίτη σε όλη τη χώρα. Τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως στην Κεντρική Στερεά και στην Πελοπόννησο. Μάλιστα στην Πελοπόννησο τα φαινόμενα θα είναι τοπικά έντονα.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια και κεντρικά από 15 έως 32 βαθμούς Κελσίου, στα νησιά του Ιονίου από 18 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 17 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 18 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά κυρίως στα νότια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ. Εξαίρεση αποτελούν τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα όπου θα επικρατήσουν βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 6 με 7 μποφόρ. Στο Ιόνιοι οι άνεμοι θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις ασθενείς μέχρι μέτριοι και από αργά το απόγευμα στα βόρεια πελάγη ανατολικοί ισχυροί 6 μποφόρ.

Καλός καιρός στην Αττική με ασθενείς έως μέτριους ανέμους 3 με 4 μποφόρ. Αργά το απόγευμα θα στραφούν σε βόρειους με εντάσεις έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 18 έως 30 βαθμούς Κελσίου.