Καλές καιρικές συνθήκες τη Δευτέρα, ωστόσο, τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθούν πρόσκαιρες βροχές τοπικού χαρακτήρα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια και κεντρικά από 15 έως 33 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 20 έως 31 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 18 έως 32 και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 19 έως 31 βαθμούς, ενώ στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και πρόσκαιρα τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ, ενώ στο υπόλοιπο Αιγαίο οι άνεμοι θα επικρατήσουν βόρειοι βορειοδυτικοί άνεμοι εντάσεων 5 με 6 μποφόρ και στα νοτιοανατολικά πελάγη τοπικά σχεδόν θυελλώδεις 7 μποφόρ. Στο Ιόνιοι οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ και τοπικά στα βόρεια πελάγη ισχυροί 6 μποφόρ.

Καλός καιρός στην Αττική με βόρειους ανέμους 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού στη Θεσσαλονίκη με βόρειους ανέμους 4 μποφόρ και πρόσκαιρα μέτριοι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.