Ηλιοφάνεια με λίγες νεφώσεις, αυξημένες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά με πιθανότητα βροχών ή μεμονωμένων καταιγίδων στα κεντρικά και βόρεια ορεινά τμήματα αναμένονται την Τετάρτη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 33 βαθμούς στη βόρεια Ελλάδα, στα κεντρικά και νότια από 20 έως 32 βαθμούς, στις Κυκλάδες και την Κρήτη από 24 έως 29 βαθμούς και από 22 έως 32 βαθμούς Κελσίου στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Οι άνεμοι θα πνέουν στο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, βαθμιαία στο Ανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μποφόρ και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις 6-7 μποφόρ, ενώ στο Ιόνιο από βορειοδυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ.

Ηλιοφάνεια στην Αττική. Η θερμοκρασία από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ και τις βραδινές ώρες στο Σαρωνικό από βορειοδυτικές διευθύνσεις μέτριοι 5 μποφόρ.

Ανάλογο το σκηνικό του καιρού και στην Θεσσαλονίκη. Ασθενείς άνεμοι στον Θερμαϊκό και θερμοκρασία από 19 έως 33 βαθμούς Κελσίου.