Το πεπρωμένο του Βασίλη Σπανούλη είναι να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό! Κι αυτό θα γίνει. Ο αρχηγός συναντήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία της Arcadia. Μια συνάντηση που κράτησε σχεδόν τρεισήμισι ώρες. Το αποτέλεσμα, όμως, ήταν αυτό που ήθελαν και οι δύο πλευρές. Να συνεχιστεί η συνεργασία της. Κι αυτό έγινε.

Οι δύο πλευρές θα πορευτούν μαζί και πάλι. Αυτή τη φορά η συμφωνία είναι για ένα χρόνο, με τον 36χρονο Σπανούλη να είναι ιδιαίτερα χαρούμενο από την εξέλιξη αυτή. Όμως το ίδιο ίσχυε και για τους προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Την ώρα που βγήκαν όλοι μαζί από τα γραφεία, ήταν χαμογελαστοί.

Λογικό αφού ο Βασίλης είναι ο παίκτης που ήρθε στον Ολυμπιακό κι άλλαξε τη σύγχρονη ιστορία του συλλόγου. Οδηγώντας τον σε κατακτήσεις της Ευρωλίγκας, σε πρωταθλήματα, σε τελικούς στην Ευρώπη, σε μεγάλες διακρίσεις και πολλές επιτυχίες. Σε μια κοινή πορεία με τους προέδρους της ΚΑΕ, άλλαξαν την ιστορία και ο Θρύλος είναι πλέον η πιο πετυχημένη ομάδα των τελευταίων ετών στην Ευρώπη!

Το θέμα είναι πώς ο Σπανούλης ανανέωσε με τον Ολυμπιακό και η αρχή για τη νέα σεζόν έγινε. Μετά τον Ντέιβιντ Μπλατ που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, η παραμονή του Βασίλη σημαίνει πολλά για το σύλλογο.