Η πιο μεγάλη και κρίσιμη ώρα για τον Ολυμπιακό έφτασε. Ο Θρύλος θα αντιμετωπίσει στις 19:00 στο ΟΑΚΑ τον Παναθηναϊκό στον 5οτελικό της Α1 και είναι αποφασισμένος να καταθέσει και τη ψυχή του για να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Live από το gavros.gr/CS4.

Ο Θρύλος είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα στο γήπεδο του ΠΑΟ και με το πάθος που θα βγάλει να φτάσει στη νίκη, η οποία θα του χαρίσει και τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Είναι το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν, αυτό που θα κρίνει το πρωτάθλημα και όλοι στον Ολυμπιακό γνωρίζουν ότι πρέπει να δώσουν παραπάνω από το 100% τους για να πετύχουν το βασικό στόχο της σεζόν.

Οι Πειραιώτες το έχουν ξανά κάνει μέσα στο ΟΑΚΑ και είναι αποφασισμένοι να καταθέσουν ότι έχουν για να το κάνουν και πάλι, κάνοντας χαρούμενο όλο τον κόσμο του Ολυμπιακού.

Ανεξαρτήτως από αυτό που θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στο ΟΑΚΑ, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου θα πρέπει να μείνουν προσηλωμένοι στο πλάνο τους, όντες 100% συγκεντρωμένοι και φυσικά ψυχωμένοι και με πάθος για να κατακτήσουν τον τίτλο.