Αφήνοντας αιχμές για άλλη μια φορά για τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ που συχνά του κάνουν επίθεση, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δημήτρης Καμμένος μίλησε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και στον Γιώργο Τράγκα, για τις λεπτές ισορροπίες στην συγκυβέρνηση, τον Πάνο Καμμένο, αλλά και για το πολιτικό του μέλλον.

«Αμύνομαι στις επιθέσεις μέσα από το ΣΥΡΙΖΑ από απαίδευτους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Καμμένος και συμπλήρωσε ότι ο ίδιος δημοσιοποιεί τις θέσεις των ΑΝΕΛ που είναι και δικές του απόψεις.

Είπε πως ο Πάνος Καμμένος κρατάει τις ισορροπίες και μιλά λίγο, ενώ ερωτηθείς εάν είναι με το ένα πόδι εκτός των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε πως «είναι με όλα τα πόδια μέσα», ενώ ξεκαθάρισε  πως δεν κινείται προς τη ΝΔ.

Ο κ. Καμμένος επανέλαβε πως το κόμμα του δεν θα ψηφίσει στη Βουλή συμφωνία που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία και εκτίμησε ότι η συμφωνία υπάρχει και όλα αυτά γίνονται για να κερδηθεί χρόνος στις δύο χώρες για εσωτερική κατανάλωση. Είπε τέλος,  πως θα είναι εγκληματικό να δοθεί πράσινο φως στο ΝΑΤΟ να στείλει πρόσκληση στα Σκόπια χωρίς να υπάρχει συμφωνία.