Πάμε να πούμε κάποια πράγματα σχετικά με την πολυσέλιδη (3-4 σελίδες) επιστολή που απέστειλαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με κοινοποίηση και στον Υφυπουργό Γιώργο Βασιλειάδη, ζητώντας την άμεση παρέμβασή τους στο γεγονός ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι και οι δικαστικές αποφάσεις από την ΚΕΔ/ΕΟΚ.

Εν πρώτοις, οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, δεν είναι η πρώτη φορά που έχουν απευθυνθεί στον Πρωθυπουργό να παρέμβει καθώς το είχαν πράξει και τον Φεβρουάριο. Οπότε δεν το… θυμήθηκαν τώρα εν όψει τελικών. Στην επιστολή ζητούν την άμεση παρέμβαση της Πολιτείας επειδή δεν εφαρμόζονται οι νόμοι και ίσα-ίσα παραβιάζονται αυτοί, επειδή καταστρατηγούνται δικαστικές αποφάσεις. Επειδή η ΚΕΔ/ΕΟΚ δεν συνάδει με τους νόμους και πράττει κατά το δοκούν. Είναι ξεκάθαρο αυτό και η Πολιτεία είναι ενήμερη από καιρό για όλα αυτά.

Όλα αυτά περιγράφονται στην πολυσέλιδη επιστολή των Αγγελόπουλων στους Τσίπρα και Βασιλειάδη (σ.σ. μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει κάποια εμφάνιση)  με στοιχεία, με γεγονότα, με δικαστικές αποφάσεις, με νόμους…

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός λοιπόν ζήτησε τους τελικούς πρωταθλήματος- από τη στιγμή που κυριαρχεί ανομία και η ΚΕΔ είναι παράνομη αλλά και απέκλεισαν τους διεθνείς διαιτητές παρά τις δύο αθωωτικές αποφάσεις από το ΑΣΕΑΔ- να σφυρίξουν ΞΕΝΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ. Δεν γίνεται καμία αναφορά αν αυτοί θα είναι της FIBA, της Ευρωλίγκα κτλ. Ζητά να σφυρίξουν οι καλύτεροι. Ξένοι ΔΙΕΘΝΕΙΣ.

Από κει και πέρα, παρά το γεγονός ότι το βράδυ της Πέμπτης, η πλευρά του Βασιλειάδη έβγαζε πως ο Ολυμπιακός αν δεν γίνει αποδεκτό το αίτημα των ξένων διεθνών διαιτητών, θα ζητήσει αναβολή των τελικών μέχρι να τελεσιδικήσουν οι δικαστικές υποθέσεις που είναι ανοικτές για την ΚΕΔ/ΕΟΚ, εντούτοις, σύμφωνα με το ρεπορτάζ κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Στην πολυσέλιδη επιστολή δεν αναγράφεται η λέξη «αναβολή» και δεν υφίσταται σαν αίτημα της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ.

Αυτό που ζήτησε είναι ξένοι διεθνείς διαιτητές στους τελικούς.