Με μία ανακοίνωση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο αντιδήμαρχος Επικοινωνίας του Δήμου Πειραιά γνωστοποίησε προς πάσα κατεύθυνση πως σταματάει μετά από αρκετά χρόνια κάθε είδους ενασχόληση με τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ .

Ο κ. Βεντούρης στην ανακοίνωση του αυτή επεσήμανε πως απέρριψε όλες τις προτάσεις που του έγιναν για συμμετοχή σε κομματικά όργανα, προτάσεις που όπως αποκαλύπτει σήμερα το peiraiasnews.gr αφορούσαν την  Κεντρική Επιτροπή του Κινήματος Αλλαγής, τη γραμματεία κάποιου τομέα στον νεοσύστατο φορέα της κεντροαριστεράς, αλλά και αυτή της νομαρχιακής του νέου κόμματος.

Ο αντιδήμαρχος της πόλης του Πειραιά, τόνισε παράλληλα πως τις επόμενες ημέρες θα καταθέσει την παραίτηση του από Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παραίτησης του Ανδρέα Βεντούρη

Έχω πάρει εδώ και καιρό τις αποφάσεις μου. Η ενασχόλησή μου με τα οργανωτικά του ΠΑΣΟΚ και του Κινήματος Αλλαγής σταματάει εδώ (τουλάχιστον προς το παρόν), μετά από μία περίοδο αρκετών χρόνων, κατά την οποία δεν απέτυχα σε καμία εκλογική διαδικασία και ένιωσα να με τιμούν με την εμπιστοσύνη τους πάρα πολλοί άνθρωποι.

Απέρριψα όλες τις προτάσεις που μου έγιναν για συμμετοχή στα όργανα του Κινήματος Αλλαγής και τις επόμενες ημέρες θα καταθέσω την παραίτησή μου και από τη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ Α’ Πειραιώς και Νήσων.

Για να μην υπάρχουν παρερμηνείες, δεν αποχωρώ από το κόμμα ή το χώρο και θα συνεχίσω να μάχομαι για όσα πιστεύω. Απλά, κλείνει για εμένα το κεφάλαιο της οργανωτικής ενασχόλησης. Οι αγώνες δε σταματούν ποτέ και θα είμαι παρών σε όλους. #Venceremos