Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Β΄ Πειραιά Μιχάλης Λιβάνος ανακοίνωσε πως στην κορυφαία εσωκομματική διαδικασία για το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ψήφισαν πάνω από 3.000 μέλη και ευχαρίστησε όλους όσους τον τίμησαν και τον εξέλεξαν στη θέση του προέδρου της ΝΟΔΕ.

 Ο κ. Λιβάνος μέσα από αυτή του την ανακοίνωση τονίσε πως από σήμερα η ΝΟΔΕ της Β΄ Πειραιά γυρίζει  σελίδα και επιστρέφει στην μάχη της καθημερινότητας και πως σε αυτή τη μάχη χρειάζονται να όλοι και προκειμένου να επιτευχθεί ο τελικός στόχος που είναι η ανάταξη της πατρίδας με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου της ΝΟΔΕ Β΄ Πειραιά Μιχάλη Λιβάνου

Πάνω από 3000 νεοδημοκράτες τίμησαν την εσωκομματική μας διαδικασία και εξέλεξαν προέδρους και μέλη της κομματικής μας οργάνωσης στη Β Πειραιά χθες 13/5/2018.

Οι επιλογές προσώπων στις θεσμικές μας θέσεις είναι διαδικασία πολιτική και ολοκληρώθηκε. Όλοι κάναμε τις επιλογές μας, όλοι είχαμε τη δυνατότητα και το δικαίωμα να επιλέξουμε και αυτό κάναμε ως οφείλαμε. Αυτή η διαδικασία ανήκει στο χθες, σήμερα γυρίζουμε σελίδα και επιστρέφουμε στην μάχη της καθημερινότητας με τις δυνάμεις που κρατούν την πατρίδα με λυγισμένα τα πόδια και σκυφτή, παραδομένη στη μοίρα της.

Σε αυτή τη μάχη χρειαζόμαστε ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΑΝ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ. Ο τελικός στόχος είναι υπεράνω όλων των άλλων. Είναι η ανάταξη της πατρίδας με κυβέρνηση Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Καλή δύναμη και καλούς αγώνες! Σήμερα ξεκινάμε!

Συγχαρητήρια σε όλους τους νεοεκλεγέντες προέδρους, μέλη των ΔΣ των ΔΗΜΤΟ, τα μέλη της ΝΟΔΕ και τους συνέδρους!

Σηκώνουμε τη σημαία της πατρίδας ψηλά!

ΥΓ: θα ήθελα προσωπικά να ευχαριστήσω όλους τους φίλους που με τίμησαν με τη ψήφο τους. Η εμπιστοσύνη σας είναι φορτίο ενότητας, υποχρέωσης και ευθύνης για έμενα.