Στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία και Θράκη αναμένονται νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με τοπικές βροχοπτώσεις και σποραδικές καταιγίδες το μεσημέρι και απόγευμα. Στα υπόλοιπα Κεντρικά και Βόρεια ηπειρωτικά αναμένεται γενικά αίθριος καιρός, όμως το μεσημέρι και απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές και πιθανώς λίγες σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένεται αίθριος καιρός, με τοπικές μόνο νεφώσεις το μεσημέρι και απόγευμα.

Η θερμοκρασία στα βόρεια από 11 έως 28 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 15 έως 31 βαθμούς, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 22, στα νησιά του Αιγαίου από 14 έως 27, και στην Κρήτη από 11 έως 27 Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Κεντρικό και Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 3 έως 5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 3 έως 5 και τοπικά 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 2 έως 4 και στα βορειότερα τμήματά του έως 5 μποφόρ.

Στην Αττική αναμένεται αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν από δυτικές διευθύνσεις 2 έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται νεφώσεις, ασθενείς άνεμοι και θερμοκρασία από 17 έως 26 βαθμούς Κελσίου.