Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης για σιωπή της στο θέμα των καταγγελιών για μίζες που ζήτησε συνεργάτης Υπουργού του ΣΥΡΙΖΑ όπως αποκάλυψαν τα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» εξαπέλυσε σήμερα το πρωί από τη Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος.

«Επί των ημερών σας η διαφθορά επιπολάζει. Εδώ έχουμε σύμβουλο Υπουργού να καταγγέλεται ότι ζήτησε και μάλιστα μεγάλο ποσό, μίζα» είπε αρχικά ο κ. Λοβέρδος φέρνοντας την αποκάλυψη της εφημερίδας στη Βουλή. Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΔΗΜ.ΣΥΜ υπενθύμισε ότι η κυβέρνηση δεν έχει πει το παραμικρό για την υπόθεση αναρωτώμενος μάλιστα τι κάνουν οι εισαγγελείς διαφθοράς και ο αρμόδιος Υπουργός.

«Σε πολιτικό επίπεδο δεν έχετε τοποθετηθεί. Υποτίθεται ότι έχετε στείλει τον φάκελο στη Δικαιοσύνη αλλά αντίδραση δεν έχουμε δει. Τι κάνουν οι εισαγγελείς διαφθοράς, οι εισαγγελείς του Αρείου και ο Υπουργός για την καταπολέμηση της Διαφθοράς; Δεν χρωστάτε μια απάντηση; Έναν αφορισμό πολιτικό εντέλει. Δεν έχετε πει τίποτα. Μηδέν. Σιωπηλοί θεατές. Δεν είστε θεατές όμως. Είστε κυβερνώντες.Οφείλετε απαντήσεις και πρέπει να τις δώσετε» κατέληξε.