Πόντο πόντο ξηλώνεται το πουλόβερ της συγκυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, καθώς το απόγευμα της Κυριακής, ο Τέρενς Κουίκ σχολίασε τον που σημειώθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας.

Οι δύο βουλευτές καλεσμένοι στην πρωινή ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ, όχι μόνο έκαναν αντιπολίτευση ο ένας στον άλλο, αλλά ξεφεύγοντας από τα όρια του διαλόγου και της διαφωνίας μεταξύ τους, αντάλλαξαν με έντονες εκφράσεις επιθέσεις και βολές ο ένας κατά του άλλου, με την κ. Αυλωνίτου να «στέλνει» τον κ. Δημήτρη Καμμένο… στη Νέα Δημοκρατία, ενώ βουλευτής των ΑΝΕΛ απείλησε ότι εάν δεν ζητήσει η συνάδελφός του δημόσια συγνώμη θα προκαλέσει σοβαρή ενδοκυβερνητική κρίση.

Ο κ. Κουίκ με ανάρτησή του στο twitter καταφέρεται εμμέσως κατά του Δημήτρη Καμμένου, λέγοντας ότι «αρνούμαι ένας άνθρωπος να ταυτίζει εμάς τους ΑΝΕΛ με συμπεριφορές & απόψεις που δεν μας αξίζουν,όταν μάλιστα αλλοιώς έχουμε συμφωνήσει για διαχείριση θεμάτων,σε σύσκεψη υπό τον υπουργό Άμυνας. «Λυπάμαι για τη δημόσια τοποθέτησή μου,αλλά αρκετά ανέχθηκα τη σιωπή. Και δεν ειμαι ο μόνος», αναφέρει χαρακτηριστικά.