Σήμερα είναι μεγάλη μέρα για το Σύλλογο. Υπό την έννοια ότι δεν έχει τύχει την ίδια ημέρα ο Ολυμπιακός να διεκδικεί δύο ευρωπαϊκούς τίτλους ταυτόχρονα! Αυτό συμβαίνει απόψε. Στο βόλεϊ. Οι ομάδες Ανδρών και Γυναικών διεκδικούν τον τίτλο του CEV Challenge Cup.

Χρονικά προηγούνται οι κοπέλες του Θρύλου και μετά έπεται η αναμέτρηση των Ανδρών. Οι «ερυθρόλευκες» στις 18:00 αγωνίζονται στην Προύσα, με αντίπαλο την Μπούρσα. Θέλουν νίκη με σκορ 3-0 ή 3-1 σετ για να κατακτήσουν απευθείας την κούπα ή 3-2 για να στείλουν τον τελικό στο «χρυσό» σετ. Θεωρητικά έχουν δύσκολη αποστολή στην Τουρκία. Αλλά αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πώς εκτός έδρας παίζει καλύτερα. Γιατί έχει λιγότερο άγχος.

Και κατόπιν, στις 20:30, στο «καμίνι» του ΣΕΦ, οι Άνδρες έχουν κάτι… εκκρεμότητες με τη Ραβένα. Θέλουν «καθαρή» νίκη, με 3-0 ή 3-1 σετ, για να στείλουν τον τελικό στο «χρυσό» σετ. Οι ΓΑΥΡΟΙ θα δημιουργήσουν μια ιδιαίτερα «καυτή» ατμόσφαιρα στον Πειραιά και θα δώσουν ώθηση στην ομάδα για να ανατρέψει το αποτέλεσμα της αναμέτρησης στην Ιταλία.

Η μεγάλη Τετάρτη του Ολυμπιακού είναι η σημερινή. ΘΡΥΛΟΣ είσαι και δεν καταλαβαίνεις τίποτα! Μονάχα εσύ κάνεις τις επικές ανατροπές, τις νίκες εκεί που δεν έχει νικήσει άλλος. Μονάχα εσύ μπορείς να κάνεις κάτι απίστευτο. Να πάρεις τον ευρωπαϊκό τίτλο και σε Άνδρες και σε Γυναίκες.

Δύο ευρωπαϊκά τρόπαια σε μια ημέρα. Ολυμπιακός είσαι και μπορείς. Θρύλε παίξε γερά, παίξε με τσαμπουκά και ο κόσμος σου θα τραγουδά. Απόψε ο μεγαλύτερος πολυαθλητικός σύλλογος της Ευρώπης έχει ραντεβού με την ιστορία. Κι έχει αποδείξει πάρα πολλές φορές ότι είναι συνεπής στις προκλήσεις!