Τα όσα λέγονται και γράφονται από το πρωί σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου σχετικά με τους πυροβολισμούς που έπεσαν στην περιοχή της Τρούμπας φαίνεται πως δεν ευσταθούν και ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα, καθώς νέα στοιχεία έρχονται συνέχεια στο φως.

Το περιστατικό όπως όλα δείχνουν μέχρι στιγμής έλαβε χώρα 50 μέτρα μακριά από το bar Frederika σε ένα πάρκινγκ της περιοχής και κανένας υπάλληλος ή θαμώνας δεν έπαθε το παραμικρό, παρά τα όσα γράφτηκαν στην αρχή.

Σε ανακοίνωση τους στην επίσημη σελίδα τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι υπεύθυνοι του μαγαζιού μάλιστα αναφέρουν πως θα προβούν σε οποιαδήποτε νόμιμη ενέργεια.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Σχετικά με δημοσιεύματα του ηλεκτρονικού τύπου που αφορούν το περιστατικό που έλαβε χώρα ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα , έχουν να δηλωθούν τα εξής: το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης , απόστασης 50 μέτρων από το κατάστημα και εξελίχθηκε επί της οδού Νοταρά.

Οι πυροβολισμοί δεν έλαβαν χώρα στο εσωτερικό του μαγαζιού παρά τις φήμες που θέλουν το περιστατικό να εξελίχθηκε εντός αυτού .

ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση είχε πελάτης ή υπάλληλος του καταστήματος στο εν λόγω περιστατικό .

Οι όποιες φήμες ή πληροφορίες που κυκλοφορούν αυτή τη στιγμή είναι πέρα για πέρα ανακριβείς και ΟΥΔΕΜΙΑ σχέση έχουν με την πραγματικότητα .

Σεβόμενοι τον κόσμο που μας στηρίζει και προκειμένου να υπερασπιστούμε την τιμή και την υπόληψη μας θα προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια .

Χρονια Πολλα

Χριστός Ανέστη

Η Διευθύνση και το Προσωπικό, ευχόμαστε το Φως της Αναστάσεως να φωτίζει , ώστε να αποφεύγονται τέτοια σκοτεινά και τραγικά περιστατικά .