Λαβωμένος, αλλά θηρίο είναι ο Ολυμπιακός. Αυτό καλείται να δείξει και σήμερα στις 19:00 ο Θρύλος, ο οποίος παρά τα πολλά προβλήματα τραυματισμών θα τα δώσει όλα για τη νίκη κόντρα στην Ζαλγκίρις στο ΣΕΦ στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr/NS2.

Οι «ερυθρόλευκο» με νίκη κόντρα στους Λιθουανούς θα σφραγίσουν την 3η θέση στον βαθμολογικό πίνακα και θα αντιμετωπίσουν εκ νέου την Ζαλγκίρις στα πλέι οφ της διοργάνωσης.

Ο Ολυμπιακός δεν μπαίνει σε σκέψεις να διαλέξει αντίπαλο και θα παίξει όπως πάντα για τη νίκη, προκειμένου να κλείσει με το καλύτερο δυνατό τρόπο την κανονική περίοδο της Ευρωλίγκας.

Τα προβλήματα είναι πάρα πολλά που καλείται να αντιμετωπίσει ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, αφού εκτός μάχης βρίσκονται οι Κώστας Παπανικολάου, Γιώργος Πρίντεζης, Τζαμέλ ΜακΛιν, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Κιμ Τιλί, η οποία θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Ωστόσο, ο Θρύλος θα παλέψει με όλες του τις δυνάμεις για το νικηφόρο αποτέλεσμα, έχοντας δείξει και στο παρελθόν ότι οι απουσίες μπορούν να τον κάνουν ακόμη πιο δυνατό, ειδικά όταν διακυβεύεται η τελική του θέση στο βαθμολογικό πίνακα της διοργάνωσης.