Ραντεβού με την ιστορία έχουν σήμερα τόσο η γυναικεία όσο και η ανδρική ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού.

Οι δύο ομάδες του Ερασιτέχνη Θρύλου θα τα δώσουν όλα στον πρώτο από τους δύο τελικούς της ευρωπαϊκής διοργάνωσης στην οποία συμμετέχουν και είναι έτοιμες να κάνουν τα πάντα ώστε να έρθουν πιο κοντά στην κατάκτηση της κούπας.

Για όλους τους φίλους του Ολυμπιακού, η σημερινή ημέρα (04/04) είναι πάρα πολύ μεγάλη και είναι έτοιμοι και εκείνοι με τη σειρά τους να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στο Ρέντη στην αναμέτρηση της γυναικείας ομάδας κόντρα στην Μπούρσα, αγώνας που είναι προγραμματισμένος για τις 18:30.

Ο κόσμος του Θρύλου έδειξε τη δίψα του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση εξαφανίζοντας τα εισιτήρια μέσα σε λίγες ώρες και σίγουρα θα ωθήσει το σύνολο του Μπράνκο Κοβάτσεβιτς, ώστε να κάνει το πρώτο βήμα για την κούπα.

Λίγο αργότερα, στις 21:00 όλοι οι ΓΑΥΡΟΙ θα παρακολουθήσουν τον αγώνα της ανδρικής ομάδας βόλεϊ στην Ιταλία κόντρα στη Ραβένα, η οποία έχει ως στόχο να περάσει το προτελευταίο εμπόδιο, έχοντας τον επαναληπτικό με τους Ιταλούς στο ΣΕΦ για το 3οευρωπαϊκό της ιστορία της.

Αυτό είναι το μεγαλείο του Ολυμπιακού! Δύο ευρωπαϊκοί τελικοί την ίδια ημέρα, με στόχο να σηκωθούν στον Πειραιά ακόμη δύο ευρωπαϊκές κούπες.

Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες να «γράψουν» ιστορία κάνοντας χαρούμενους για ακόμη μία φορά όλους τους φίλους του Ολυμπιακού .