Την Μάλαγα στην Ισπανία αντιμετωπίζει στις 19:00 ο Ολυμπιακός και θέλει τη νίκη, με την οποία θα κλειδώσει την 3η θέση και ταυτόχρονα θα μείνει «ζωντανός» για το κυνήγι της 2ης θέσης στο βαθμολογικό πίνακα της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr/NS2.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σφραγίσει το πλεονέκτημα έδρας ενόψει των πλέι οφ της διοργάνωσης, ωστόσο όπως έχουν τονίσει άπαντες στην ομάδα θα παλέψουν τις τελευταίες δύο αγωνιστικές για όσο υψηλότερη θέση γίνεται.

Το έργο της 2ης θέσης εξαρτάται και από την Φενέρ, η οποία πρέπει να ηττηθεί την τελευταία αγωνιστική, με τον Ολυμπιακό να πρέπει να κάνει το 2 στα 2 για να την κατακτήσει.

Ωστόσο, η 3η θέση είναι στο χέρι του και με το διπλό από την Ανδαλουσία θα την πάρει και εκτός απροόπτου θα αντιμετωπίσει στα πλέι οφ την Μπασκόνια με πλεονέκτημα έδρας.

Απουσίες υπάρχουν για τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, καθώς τόσο ο Γιώργος Πρίντεζης όσο και ο Κώστας Παπανικολάου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Εκτός επίσης είναι και ο Χόλις Τόμπσον.

Όμως, οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο παρκέ του γηπέδου της Μάλαγα, επιστρέφοντας στην Αθήνα με τη νίκη στις αποσκευές τους.