Ντέρμπι κορυφής για τον Ολυμπιακό στην Ευρωλίγκα, αντιμετωπίζοντας στην Μόσχα την ΤΣΣΚΑ για την 27η αγωνιστική της Ευρωλίγκας. Live από το gavros.gr στις 19:00/NS2.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι πανέτοιμοι για τη συγκεκριμένη μάχη και θέλουν να φτάσουν σε ένα πολύ μεγάλο διπλό, το οποίο θα τους εξασφαλίσει το πλεονέκτημα έδρας, κάνοντας σημαντικό βήμα για την 2η θέση στο βαθμολογικό πίνακα της διοργάνωσης.

Ο Θρύλος έχει πάρει τον αέρα της ΤΣΣΚΑ τα τελευταία χρόνια, με πολύ σημαντικές νίκες τόσο στο Final 4 όσο και στη κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, ωστόσο αυτό δεν παύει να σημαίνει ότι οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου έχουν πολύ δύσκολο έργο μπροστά τους.

Αυτό γίνεται ακόμη δυσκολότερο με τις απουσίες των Κώστα Παπανικολάου και Βαγγέλη Μάντζαρη, όμως οι Πειραιώτες είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο παρκέ και να λιώσουν για ακόμη μία φορά την ρωσική αρκούδα.

Ο Ολυμπιακός δεν θα χάσει πολλά αν ηττηθεί, καθώς κρατάει ακόμη και έτσι την τύχη στα χέρια του, ωστόσο στο μυαλό των «ερυθρόλευκων» είναι μόνο η νίκη, την οποία θέλουν και να αφιερώσουν στον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος έχει σήμερα (21/03) τα γενέθλιά του.